Beste Pardaf, PNV, Gimme en volley-fan,

 

Het seizoen 2020 – 2021 staat voor de deur na een seizoen dat we nog nooit gehad hebben. Nog nooit is de wereld, dus wij ook met onze club zo hard getroffen geweest en zo hard ook veranderd. We zijn abrupt moeten stoppen met de competities, de trainingen. Niemand heeft het seizoen kunnen uitwuiven er is geen afscheid kunnen zijn van de ploeg, de supporters, de competitie.

 

Toch hebben wij echt hard doorgewerkt: we hebben weer een volle kalender, vele ploegen en we hebben weer goesting om erin te vliegen. Dit seizoen starten we eigenlijk met best wel wat ambities. We hebben ons in heel wat ploegen versterkt, we scoorden vorig jaar al sterk in heel wat senioren competities en ook verschillende jeugdploegen deden het vorig jaar echt zeer goed. Proficiat aan al die ploegen. Waar ligt onze ambitie nu voor het nieuwe seizoen?

Allereerst willen we met onze jeugdploegen weer aanwezig zijn op de bekerfinales. We willen echt ver geraken...niet gemakkelijk en je moet op je top zijn als ploeg en individu om er te geraken. Dat is zeker een graadmeter van het niveau van onze ploegen.

Ten tweede willen we ook met een aantal seniorenploegen echt wel uitpakken. De competitie is hervormd dus we moeten de niveaus nog kunnen inschatten om te weten waar we met elke ploeg zullen kunnen geraken. Ten derde willen we ook met onze Heren Nationale 1 (vroegere Liga B-ploeg) opnieuw uitpakken. Bovendien hebben we met hen bewust voor de zaterdagavonden gekozen waardoor de Dames Promo 1 en Heren Nationale 3 (vroegere divisie-ploegen) het volk en de ambiance meenemen aangezien zij voor de Heren Nationale 1 spelen.

 

Een ander thema dat ik zeker wil aansnijden is de werking van onze club. We hebben onze besturen versterkt met enthousiaste en hardwerkende leden die jullie ongetwijfeld in de loop van het volgend seizoen zullen ontmoeten. Ondertussen draait de sportieve cel op volle toeren en hebben we ook een team die de evenementen mee zal ondersteunen.

Ik wil al die vrijwilligers zeker ook danken voor hun onbaatzuchtige inzet: al die mensen die het plein klaar zetten en afruimen iedere zondag, de mensen die achter het blad/computer zitten, de mensen die mee de organisatie van alle evenementen doen, de mensen die de boterhammen smeren, de mensen achter de toog, de trainers, de mensen die zich bezig houden met de kledijpuzzel, de ploegverantwoordelijken, het bestuur, de mensen die de wedstrijden fluiten, de kalendersamenstellers, ....kortom iedereen die zijn/haar steentje bijdraagt aan het bestaan van onze club.

 

Ik wil dan ook afsluiten om iedereen op te roepen om onze club te steunen en respect te tonen voor alles en iedereen die ik in dit voorwoord heb vernoemd. Dat kan zich uiten in aanwezigheid op de wedstrijden en te supporteren, maar ook aanwezigheid op onze evenementen en de verkoopacties die we geregeld doen te ondersteunen. Uiteraard zijn wij als bestuursteam beschikbaar voor vragen, suggesties en ideeën, net zoals de trainers dit zijn en onze sportieve cel.

 

Graag wens ik jullie allemaal een sportief gezond en
succesvol seizoen 2020 – 2021 !

Kris Smet